HISTORIEN

NORDISK SMALL BATCH AKVAVIT - VI.ER AKVAVIT

VI.ER AKVAVIT er en drøm om at skabe en akvavit, der hævede sig over alt andet, som allerede eksisterede på markedet. En akvavit, som giver folk lyst til at gå på opdagelse i en verden af nordisk cool og genopdage de nordiske rødder. Rødder, der forener vores klassiske dyder om håndværk og kvalitet med en tidsvarende og afslappet tilgang. Det under os altid hvorfra akvavitten har fået sit dårlige ry. Vi er overbeviste om, at dette udelukkende skyldes, at man endnu ikke har prøvet en rigtig god akvavit. Som med alt andet godt her i livet så skal man have kysset et par frøer før man kan værdsætte en ægte gentleman.

VI.ER AKVAVIT har som mål at producere en række akvavitter, der er tilsmagt med de bedste og friskesteplanter og frugter fra Danmark og norden. Vi har allieret os med nogle af de bedste eksperter indenfor deres respektive felter. De bedste danske sankere går dagligt i naturen hvor de finder og håndplukker de friskeste råvarer til vores næste akvavit. En af Danmarks bedste destillatører, Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi, er manden bag kedlen. Vores akvavitter sælges udelukkende i forretninger, barer og restauranter, som understøtter vores filosofi. Sådan skaber vi sammen en historie og et brand, der er tro mod den livsstil vi ønsker at leve. Det unikke ved VI.ER AKVAVIT er at hver ny smag opkaldes efter det sted hvor den enkelte ingrediens kommer fra. Det betyder også at selv med de samme ingredienser fra det samme område så kan akvavitterne smage anderledes fra år til år, grundet vekslende vejr og det enkelte mikroklima. Det mener vi giver en ærlighed, som er få produkter forundt gør bare hele oplevelsen endnu mere enestående.

EXCLUSIVE NORDIC SMALL BATCH AQUAVIT - VI.ER AKVAVIT

VI.ER AKVAVIT er dog mere end bare eksklusiv small batch akvavit - det er en livsstil. Det er et fællesskab af personer, der ikke går på kompromis med kvalitet men søger det unikke. Mennesker, der ønsker at opleve noget nyt og have det sjovt. Livsnydere, som ved, at livet er for kort til kedelige fester og dårlig spiritus. Kort sagt folk, der ikke er bange for at gå forrest og som altid er parate til et nyt eventyr. Så hvis du har lyst til at blive en del af vores fælleskab - så send os en mail eller følg os på de sociale medier. Så holder vi dig opdateret med alle de nyeste akvavitter, tiltag, events, vores kultur, nyheder, o.l.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i cirklen.

VI.ER AKVAVIT