STIFTEREN

Vores Stifter og Spiritus Designer, Frederick-Sebastian, elsker de gode ting i livet og ønskede at dele den fantastiske sanseoplevelse som norden indeholder med resten af verden. Derfor besluttede han sig for at starte VI.ER AKVAVIT. Han ønskede at fremvise denne skønhed igennem en serie eksklusive small batch akvavitter, der lever op til de klassiske idealer om håndværk og dybe smage. Hans mission er enkel. At fremhæve det coole norden og æstetikken i en håndproduceret akvavit, destilleret på lokalt håndplukkede ingredienser.

 

NORDISK SMALL BATCH AKVAVIT - AQUAVIT - VI.ER AKVAVIT

Med en eventyrer gemt inde i sig, er det dog ikke nok alene at lave noget virkeligt godt akvavit. Frederick-Sebastian vil gerne tage det skridtet videre. Han vil starte en revolution, som vil se akvavitten ført tilbage i det fine selskab hvor den hører hjemme. Tiden er inde til, at verdenen oplever den sande nordiske spiritus når den er bedst.

 

Stifteren af VI.ER AKVAVIT

Stifteren af VI.ER AKVAVIT

Stifteren er altid på jagt efter nye oplevelser og mennesker, der som ham, har lyst til at være en del af denne revolution. Dem, som ikke er bange for at gå deres egne veje og dem som vægter personlighed over konformitet. Selv hvis man bare har nogle gode forslag til hvordan vi får sat fokus på akvavitten eller du gerne vil have noget til din bar eller forretning, så vil han altid gerne høre fra jer. Så hvis I har noget på hjertet, så send ham et par linjer på: frederick@vierakvavit.com.

 

NORDISK SMALL BATCH AKVAVIT - AQUAVIT - VI.ER AKVAVIT

I Københavns gader er der hvor du normalt kan spotte ham, med mindre han er ude og dele ud af hans kærlighed til akvavit. Så hvis du ser ham, så kom og sig hej. Det er altid svært at gøre en forskel alene, men sammen kan vi putte akvavitten tilbage i centrum på alverdens spiritushylder.